Ayla van Kessel

Omschrijving van mijn ambities:
Mijn ambitie is om met mijn stem en muziekinstrument te inspireren. Om dichtbij jezelf te blijven, om jezelf te kunnen uiten, om boven jezelf uit te stijgen en voor zelfvertrouwen. Eén concept daarvoor is Big Song – het begeleiden van een individu naar een eigen geluid en kernachtige boodschap aan of over jezelf.

Iets waar ik erg trots op ben:
Mijn eigen Big Songs – ik heb er meer dan één! Ik ben dankbaar dat ik speciale gebeurtenissen in mijn leven kan vertalen naar muziek. Het biedt me houvast en levensvreugde!

Hierover kun je me contacteren:
Voor het uitwisselen van ideeën. Om je aan te sluiten bij een nieuwe muziekgroep voor stembevrijding in de natuur en ceremoniële samenzang. Voor het delen van een oefenruimte. Voor inspiratie voor je eigen lijflied. (Regio Bloemendaal/ Zandvoort/ Haarlem/ Amsterdam)

Website: www.influxus.weebly.com